Pokémon GO på Live Green

Vi håller en Pokémon GO-relaterad tävling varje dag under festivalen!

Fredag – Chipzels Catch ’Em All Challenge (Deltagande via Facebook-event)

Lördag – PokémOnStage (Deltagande via Instagram)

 

 

 


Chipzels Catch ’Em All Challenge

KAN DU FÅNGA FLEST?
Tillsammans med Chipzel ska vi kröna Karlskronas pokemonmästare, med ett extraordinärt pris: Ett signerat Gameboy, tillsammans med Pokemon Blue Version.

HUR DU TÄVLAR:
Fånga flest av den Pokémon som vi tävlar med. Vilken denna Pokémon är avslöjas vid 12:00 på fredag den 5:e augusti. Vid 00:00 skickar du en bild på hur många du har fångat under de tolv timmarna, där den som fångat flest vinner.

TÄVLINGSREGLER:
I samband med att den Pokémon som ska fångas flest av avslöjas behöver först visa hur många du hade från början, sedan hur många du har fångat. Detta gör du genom att skicka en bild i detta evenemang, först på antalet fångade innan du börjar, sen en bild på antalet fångade som en kommentar på din egen bild. För att ditt tävlingsbidrag ska räknas måste ”efter-bilden” laddas upp innan 00:00.

Hur ser du hur många du redan har fångat?
Klicka på Pokébollen i mitten av skärmen, sen går du in på genvägen ”POKÉDEX”. Där kan du klicka på de Pokémons du har fångat, och antalet.

DELTA VIA FACEBOOKEVENT HÄR


PokémOnStageDSC01380

Du kan vinna en exklusiv Pokéboll i glas, skapad av glaskonstnären Malin Tehagen, om du hittar en oblyg Pokémon som har tagit sig upp på scen under vår andra festivaldag (6:e augusti).

HUR DU TÄVLAR:
Ha Pokémon uppe och redo när du är i parken, och försök att starta fångsten av din Pokémon stående på scen med AR aktivt. Ta en bild på det, lägg upp på Instagram och tagga oss i bilden (@livegreenfestival) tillsammans med hashtaggen #PokemOnStage

TÄVLINGSREGLER:
För att räknas som tävlingsbidrag måste bilden publiceras innan sista akten för kvällen (Skurklandet) gått av scenen. Vinnaren koras av en jury och baseras på kreativitet, din Pokémons sällsynthet och antal gilla som bilden får.