Linda Pira ställer in sin spelning – världskända dj-duon Rebecca & Fiona ersätter!

Tyvärr har Linda Pira i sista stund meddelat att hon inte kan närvara på årets LiveGreen Festival på fredag den 4 augusti. Vi beklagar detta, men har ett ess i rockärmen för att se till att det blir lika bra liv och stämning på årets festival – dj-duon Rebecca & Fiona.

Vi är såklart ledsna över att Linda Pira ställde in, och i synnerhet med såhär kort varsel. Men vi är enormt taggade på att en så världskänd duo som Rebecca & Fiona kan ta platsen! LiveGreen har haft väldigt sparsamt med DJ’s tidigare, och det känns fantastiskt att två av de största blir en av de första.

Rebecca & Fiona, som slog igenom med singeln Luminary Ones och sedan dess spelat överallt från Las Vegas till Tomorrowland i Belgien tillsammans med akter som Robyn, Tiësto, Outkast och Axwell. Med succélåtar som Bullets, Shotgun och årets dubbelsingel ”Pay Me Money” kommer Rebecca & Fiona ge Karlskrona en spelning som kommer kännas i många år efteråt.

Det finns många anledningar till att detta blev en ultimat ersättare: vi ville ha en kvinnlig akt för att fortsätta ha en jämställd lineup, något vi har jobbat med i fler år och hoppas att fler festivaler jobbar aktivt för att uppnå. Vi arrangerar flera initiativ för social hållbarhet och jämställdhet, så att Rebecca & Fiona också är engagerade inom jämställdhet är en stor bonus!

Ändringar i spelschema

Rebecca & Fiona kommer (till skillnad från Linda Pira) att spela på lördagen den 5 augusti, och därav kommer vissa ändringar i festivalens spelschema ske. Under morgondagen presenteras ett uppdaterat schema på livegreenfestival.com/spelschema

Till Linda Piras fans: Vi hoppas att Linda får möjlighet att och vill komma hit i framtiden, vi vet att hon var en uppskattad bokning och ser fram emot att ha henne i Karlskrona längre fram!

Fler inlägg: